
Składniki: ogórki kiszone (69,2%), zalewa (30,8%) (woda, czosnek, koper, liść laurowy, ziele angielskie, sól, chrzan).
Przechowywać w temp. Od 0° do + 18° C
Najlepiej spożyć przed: data na zgrzewie. Data minimalnej trwałości jest jednocześnie numerem partii.
Wartość odżywcza | W 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 45 kJ/11 kcal |
Tłuszcz W tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0,2 g |
Węglowodany w tym cukry |
1,9 g 0,7 g |
Białko | 0,6 g |
Sól | 2,0 g |
* RWS – Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal)
Składniki: ogórki kiszone tarte, substancja konserwująca.
Najlepiej spożyć przed: data na zgrzewie. Data minimalnej trwałości jest jednocześnie numerem partii.
Wartość odżywcza | W 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 45 kJ/11 kcal |
Tłuszcz W tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0,2 g |
Węglowodany w tym cukry |
1,9 g 0,7 g |
Białko | 0,6 g |
Sól | 2,0 g |
* RWS – Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal)
Składniki: ogórki kiszone wiejskie (69,2%), zalewa (30,8%) (woda, czosnek, koper, liść laurowy, ziele angielskie, sól, chrzan).

Przechowywać w temp. Od 0° do + 18° C.
Najlepiej spożyć przed: Data minimalnej trwałości jest jednocześnie numerem partii.
Wartość odżywcza | W 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 45 kJ/11 kcal |
Tłuszcz W tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0,2 g |
Węglowodany w tym cukry |
1,9 g 0,7 g |
Białko | 0,6 g |
Sól | 2,0 g |
* RWS – Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal)
Składniki: ogórki kiszone wiejskie (69,2%), zalewa (30,8%) (woda, czosnek, koper, liść laurowy, ziele angielskie, sól, chrzan).
Przechowywać w temp. Od 0° do + 18° C.
Najlepiej spożyć przed: Data minimalnej trwałości jest jednocześnie numerem partii.
Wartość odżywcza | W 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 45 kJ/11 kcal |
Tłuszcz W tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0,2 g |
Węglowodany w tym cukry |
1,9 g 0,7 g |
Białko | 0,6 g |
Sól | 2,0 g |
* RWS – Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal)
Składniki: ogórki kiszone, przyprawy, zalewa.
Przechowywać w temp. Od 0° do + 18° C.
Najlepiej spożyć przed: Data minimalnej trwałości jest jednocześnie numerem partii.
Wartość odżywcza | W 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 45 kJ/11 kcal |
Tłuszcz W tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0,2 g |
Węglowodany w tym cukry |
1,9 g 0,7 g |
Białko | 0,6 g |
Sól | 2,0 g |
* RWS – Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal)
Składniki: ogórki małosolne (69,2%), zalewa (30,8%) (woda, czosnek, koper, liść laurowy, ziele angielskie, sól, chrzan).
Przechowywać w temp. Od 0° do + 18° C
Najlepiej spożyć przed: data na zgrzewie. Data minimalnej trwałości jest jednocześnie numerem partii.
Wartość odżywcza | W 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 45 kJ/11 kcal |
Tłuszcz W tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0,2 g |
Węglowodany w tym cukry |
1,9 g 0,7 g |
Białko | 0,6 g |
Sól | 1,0 g |
* RWS – Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal)