Image
slide1
Kapusta kiszona
Image
Image
Kapusta kiszona czerwona
Masa netto: 650 g Masa netto po odsączeniu: 450 g

Składniki: kapusta kiszona czerwona (74%), naturalny sok z kapusty kiszonej czerwonej (21,5%), jabłko (2%), sól, chrzan (1%), substancja konserwująca – sorbinian potasu E202.

Przechowywać w temp. Od 0° do + 18° C

Najlepiej spożyć przed: data na zgrzewie. Data minimalnej trwałości jest jednocześnie numerem partii.

Wartość odżywcza W 100 g produktu %RWS* na porcję 100 g
Wartość energetyczna 120 kJ/31 kcal 1,5 %
Tłuszcz
W tym kwasy tłuszczowe nasycone

0,2 g
0,0 g

0%
0%
Węglowodany
w tym cukry
7,0 g
3,8 g
2,7 %
4,2 %
Białko 1,4 g 2,8%
Sól 0,2 g 3,3 %

* RWS – Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal)

Image
Image
Kapusta kiszona 600g
Masa netto: 600 g, Masa netto po odsączeniu: 450 g

Składniki: kapusta biała (96%), marchew, sól, substancja konserwująca – sorbinian potasu E202.

Przechowywać w temp. Od 0° do + 18°C

Najlepiej spożyć przed: data na zgrzewie. Data minimalnej trwałości jest jednocześnie numerem partii.

Wartość odżywcza W 100 g produktu
Wartość energetyczna 50 kJ/12 kcal
Tłuszcz
W tym kwasy tłuszczowe nasycone

0,2 g
0,1 g

Węglowodany
w tym cukry
3,4 g
0,3 g
Białko 1,1 g
Sól 0,55 g

* RWS – Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal)

Image
Image
Kapusta kiszona 1100g
Masa netto: 1,1 kg Masa netto po odsączeniu: 800 g

Składniki: kapusta biała (96%), marchew, sól, substancja konserwująca – sorbinian potasu E202.

Przechowywać w temp. Od 0° do + 18°C

Najlepiej spożyć przed: data na zgrzewie. Data minimalnej trwałości jest jednocześnie numerem partii.

Wartość odżywcza W 100 g produktu
Wartość energetyczna 50 kJ/12 kcal
Tłuszcz
W tym kwasy tłuszczowe nasycone

0,2 g
0,1 g

Węglowodany
w tym cukry
3,4 g
0,3 g
Białko 1,1 g
Sól 0,55 g

* RWS – Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal)

Image
Image
Kapusta kiszona z pieczarkami
Masa netto: 650 g Masa netto po odsączeniu: 450 g

Składniki: kapusta kiszona klasa 1 (69,2%), naturalny sok z kapusty kiszonej  (24,8%), pieczarki (3%), marchew (2%), sól, substancja konserwująca – sorbinian potasu E202.

Przechowywać w temp. Od 0° do + 18° C

Najlepiej spożyć przed: data na zgrzewie. Data minimalnej trwałości jest jednocześnie numerem partii.

Wartość odżywcza W 100 g produktu
Wartość energetyczna 50 kJ/12 kcal
Tłuszcz
W tym kwasy tłuszczowe nasycone

0,2 g
0,1 g

Węglowodany
w tym cukry
3,4 g
0,3 g
Białko 1,1 g
Sól 0,55 g

* RWS – Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal)

Image
Kapusta kiszona wiejska (Słój PET)
Masa netto: 1000 g Masa netto po odsączeniu: 800 g

Składniki: kapusta biała (96%), marchew, sól, substancja konserwująca – sorbinian potasu E202.

Image
pet2

Przechowywać w temp. Od 0° do + 18° C

Najlepiej spożyć przed: Data minimalnej trwałości jest jednocześnie numerem partii.

Wartość odżywcza W 100 g produktu
Wartość energetyczna 50 kJ/12 kcal
Tłuszcz
W tym kwasy tłuszczowe nasycone

0,2 g
0,1 g

Węglowodany
w tym cukry
3,4 g
0,3 g
Białko 1,1 g
Sól 0,55 g

* RWS – Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal)

Image
Kapusta kiszona 5kg
Masa netto po odsączeniu: 5 kg

Składniki: kapusta biała (96%), marchew, sól, substancja konserwująca – sorbinian potasu E202.

Przechowywać w temp. Od 0° do + 18°C

Najlepiej spożyć przed: data na zgrzewie. Data minimalnej trwałości jest jednocześnie numerem partii.

Wartość odżywcza W 100 g produktu
Wartość energetyczna 50 kJ/12 kcal
Tłuszcz
W tym kwasy tłuszczowe nasycone

0,2 g
0,1 g

Węglowodany
w tym cukry
3,4 g
0,3 g
Białko 1,1 g
Sól 0,55 g

* RWS – Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal)