Składniki: kapusta kiszona czerwona (74%), naturalny sok z kapusty kiszonej czerwonej (21,5%), jabłko (2%), sól, chrzan (1%), substancja konserwująca – sorbinian potasu E202.
Przechowywać w temp. Od 0° do + 18° C
Najlepiej spożyć przed: data na zgrzewie. Data minimalnej trwałości jest jednocześnie numerem partii.
Wartość odżywcza | W 100 g produktu | %RWS* na porcję 100 g |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 120 kJ/31 kcal | 1,5 % |
Tłuszcz W tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0,2 g |
0% 0% |
Węglowodany w tym cukry |
7,0 g 3,8 g |
2,7 % 4,2 % |
Białko | 1,4 g | 2,8% |
Sól | 0,2 g | 3,3 % |
* RWS – Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal)
Składniki: kapusta biała (96%), marchew, sól, substancja konserwująca – sorbinian potasu E202.
Przechowywać w temp. Od 0° do + 18°C
Najlepiej spożyć przed: data na zgrzewie. Data minimalnej trwałości jest jednocześnie numerem partii.
Wartość odżywcza | W 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 50 kJ/12 kcal |
Tłuszcz W tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0,2 g |
Węglowodany w tym cukry |
3,4 g 0,3 g |
Białko | 1,1 g |
Sól | 0,55 g |
* RWS – Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal)
Składniki: kapusta biała (96%), marchew, sól, substancja konserwująca – sorbinian potasu E202.
Przechowywać w temp. Od 0° do + 18°C
Najlepiej spożyć przed: data na zgrzewie. Data minimalnej trwałości jest jednocześnie numerem partii.
Wartość odżywcza | W 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 50 kJ/12 kcal |
Tłuszcz W tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0,2 g |
Węglowodany w tym cukry |
3,4 g 0,3 g |
Białko | 1,1 g |
Sól | 0,55 g |
* RWS – Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal)
Składniki: kapusta kiszona klasa 1 (69,2%), naturalny sok z kapusty kiszonej (24,8%), pieczarki (3%), marchew (2%), sól, substancja konserwująca – sorbinian potasu E202.
Przechowywać w temp. Od 0° do + 18° C
Najlepiej spożyć przed: data na zgrzewie. Data minimalnej trwałości jest jednocześnie numerem partii.
Wartość odżywcza | W 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 50 kJ/12 kcal |
Tłuszcz W tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0,2 g |
Węglowodany w tym cukry |
3,4 g 0,3 g |
Białko | 1,1 g |
Sól | 0,55 g |
* RWS – Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal)
Składniki: kapusta biała (96%), marchew, sól, substancja konserwująca – sorbinian potasu E202.
Przechowywać w temp. Od 0° do + 18° C
Najlepiej spożyć przed: Data minimalnej trwałości jest jednocześnie numerem partii.
Wartość odżywcza | W 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 50 kJ/12 kcal |
Tłuszcz W tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0,2 g |
Węglowodany w tym cukry |
3,4 g 0,3 g |
Białko | 1,1 g |
Sól | 0,55 g |
* RWS – Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal)
Składniki: kapusta biała (96%), marchew, sól, substancja konserwująca – sorbinian potasu E202.
Przechowywać w temp. Od 0° do + 18°C
Najlepiej spożyć przed: data na zgrzewie. Data minimalnej trwałości jest jednocześnie numerem partii.
Wartość odżywcza | W 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 50 kJ/12 kcal |
Tłuszcz W tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0,2 g |
Węglowodany w tym cukry |
3,4 g 0,3 g |
Białko | 1,1 g |
Sól | 0,55 g |
* RWS – Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal)